Home Non-categorized Læser spørger: “Hvordan tager jeg hensyn til den enorme klokke der ruller...

Læser spørger: “Hvordan tager jeg hensyn til den enorme klokke der ruller frem og tilbage ude på vejen og er det rigtigt at en grevinde Tonk-in-Tonk bor inde i den?”

387

Marl svarer: Din hensynsfulde ravn! Sæt dig på min bænk og betragt skibene under haven! (Er han væk nu?) Lyt til fuglenes sang! (Er han gået sin vej?) Kan du overhovedet høre noget? (Han virker fjollet!)


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)