Home Non-categorized Ny bog: Fra internettet ud i virkeligheden

Ny bog: Fra internettet ud i virkeligheden

427

Hasløv Brandmands nye bog starter med disse sætninger. ”Sluk computeren og din smartphone. Gå ud af døren. Tiltal det første menneske der ser behageligt ud (ligesom på Facebook) med ordene: ‘Hvis jeg siger noget til dig, er der ikke noget kommentarfelt.’ Du har givet et af dine medmennesker noget at tænke over. I betragtning af den ringe sandsynlighed for at tankerne leder til et nyttigt og brugbart resultat er det godt at disse tanker næppe vil vare længe.”

Jeg kan kun anbefale at følge med Hasløv fra computeren til gadedøren og ud i verden. Det er egentlig meget sjovt.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)