Home Non-categorized Altid bange for at sige sin mening

Altid bange for at sige sin mening

534

Knæf Papir er altid bange for at sige sin mening. Måske er det noget godt. Måske har hun dårlige holdninger, der, hvis de kommer frem i lyset, bevirker at hun taber anseelse i andres eller hendes egne øjne. Hun er bestemt modig. Men den gåde omkring hende, som jeg vil skrive om på denne dag, er centreret omkring hendes forhold til ni ferskner. Ikke ni specifikke ferskner, men hver gang der er ni ferskner forsamlet et sted og hun bliver opmærksom på det så hvad… Ja, så siger hun sin mening! Det er nok noget med hendes kone. Som hun elsker. Nogen gange via ferskner og nogen gange via to lys.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)