Home Non-categorized Ingen spor af vejskilteregister fra Nebraska

Ingen spor af vejskilteregister fra Nebraska

776

Tyveriet af såvel original som sikkerhedskopier af et register over vejskilte og deres egenskaber, primært hvad de viser og graden af slitage, men også sekundære egenskaber som bemærkninger om dette skilt, vækker undren i brede kredse. Dette affødte torsdag to spredte kommentarer og to kåde tilråb fra en af dem som virkelig ved noget om registre, nemlig Tone Di Mit. Kommentarerne blev optaget til senere brug af skuespiller Peo Lyngfeldt:

“Tyveriet er med til at lære os at selv fjollede ting bliver stjålet.”

“Det er muligt vi skal genregistrere alle skiltes udseende og slitagegrad.”

“Halløjsa! Er din hue lavet af alabast?”

“Hihi! Din pomfrit!”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)