Home Non-categorized Blev ven med en fugl der fløj bort med hans kunstige arm

Blev ven med en fugl der fløj bort med hans kunstige arm

469

Polo Vinmand Skytte, ifølge pressemeddelelsen som du har sendt os på Den Anden Avis, og vi er virkelig meget taknemmelige, blev du ven med en fugl der fløj bort med din kunstige arm. Det virker nærliggende at spørge dig hvad der fandt sted først, men jeg kan, se at du har to udmærkede, for ikke at sige smukke arme og derfor vil jeg da lige starte med at spørge til hvorfor du var ejer af en kunstig arm indtil fuglen fløj bort med den?

Polo Vinmand Skytte gnider sig på overlæben.

”Jeg synes det er mere hensynsfuldt at spørge hvordan jeg har det når mine venner stjæler mine kropsdele.”

Jeg interviewer dig. Jeg bestemmer hvordan jeg vil spørge og jeg forsikrer dig om at jeg gør mit ypperste for at opretholde en høj etik og herunder faktisk tage hensyn til dig.

”Men du ligner en munk.”

Jeg ligner ikke en munk.

”Men du har tonsur og brun kutte med et reb om.”

Og hvad så hvis jeg ligner en munk?

”Jeg har sådan glædet mig og set frem til denne dag hvor jeg skal træde i karakter i medierne og opdages og optages i kendissernes rækker og komme til min ret og så kommer du og ligner en munk.”

Jeg er munk, hvis det kan berolige dig.

”Jo, men det gør stadig dit tøj smartere.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)