Home Non-categorized Kaffehylde inviteret til te hos Dronningen ved en fejl

Kaffehylde inviteret til te hos Dronningen ved en fejl

547

Hvad talte du med Dronningen om?

Om Flemming Fodspor.

Og hvad er der særligt ved ham?

Han er lige så ualmindelig som folk er flest. Han har blandt andet et armbåndsur han aldrig går med. Og så har han midterskilning. Han kan godt lide visse typer grød. Han har en vis smag for heftigt vejr. Han samler ikke på noget.

Han lyder spændende.

Hans livret er kogt torsk.

Din beskrivelse af ham er virkelig spændende, men har du noget i mod vi skifter emne på et eller andet tidspunkt i den ikke alt for fjerne fremtid?


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.