Home Non-categorized Trillede ned ad bakke med lommerne fulde af peanuts

Trillede ned ad bakke med lommerne fulde af peanuts

471

“Afspærringen holdt da!”

Privatdetektiv Ib gnækker tilfreds.

Jeg hiver avisen op fra afspærringen der mest af alt ligner en almindelig busk og kigger på den. Den Anden Avis. Dato: Dags dato. Hvor er det fascinerende!

Nu rejser Schnøppel sig og børster de værste totter mos af. Der bliver grinet. Der bliver klappet. Der bliver gjaldet.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.