Home Non-categorized Romulus Flügger vrøvler om askeskyen

Romulus Flügger vrøvler om askeskyen

444
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“Altså for mig helt personligt er det ikke frydefulde toner, når nogen står og jamrer.”

Altså Romulus Flügger! Nu hører du igen ikke efter! Jeg står og spørger dig om askeskyen og hvordan det vil påvirke folks tandbørstning.

“Du står da ikke op. Du sidder ned.”

Hvis du så lidt nærmere efter ville du bemærke at min bagdel ikke rører ved sædet.

“Hvorfor ikke?”

Aner det ikke.

“Seriøst?!”

Aj men aner det seriøst ikke.

“Hmm.”

Jo! Nu ved jeg det! Nu ved jeg det! Nu ved jeg det! Det er fordi jeg ikke kan tage det her interview fuldkommen seriøst.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)