Home Non-categorized “Globalt” initiativ skal få kærester til at blive gift i nærheden af...

“Globalt” initiativ skal få kærester til at blive gift i nærheden af stor mængde salt

375

Elmis Pse, hvorfor globalt?

“Jeg er global.”

Jeg vil stille dig tre spørgsmål. Hvordan vil du få kærester til at blive gift ved at lægge en lille hængelås på jordbunden og hvordan vil du argumentere for din grundidé og hvordan vil du føre den ud i livet?

“Du har gjort dit forarbejde godt.”

Tog jeg dig på sengen?

“Fuldkommen.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)