Home Non-categorized Freshyfreshmandsfresheriet

Freshyfreshmandsfresheriet

456
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Erik Humle, efter din mening vil det med at være hurtig, ung og smart blive endnu mere presserende vigtigt i fremtiden. Det vil blive så uhyre vigtigt at selvom man i 2100 vil kunne indoperere rarhed vil tiden blive kaldt det som selve jordkloden vil blive kaldt nemlig Freshyfreshmandsfresheriet. Alle bliver åleglatte unge mennesker som ikke interesserer sig for hverken børn eller religion. Som ikke hidser sig op, men siger noget smart og stikker halen mellem benene. Som ikke kan samtale to og to.

“Tåber som er fucking ulidelige!”

Er du OK?

“Ja, ja.”

Som ikke tænker selv.

“Lorte narrøve!”

Øh…. Som kommenterer og vender og drejer sure, men hellige udsagn ironisk og pjattet ungt.

“Infame igler!”

Og nu skal vi høre Bastian med… øh… Bastian.

[Musik.]

(Dit sure røvhul. Kan du så være lidt glad! Det strider imod vores principper den der knottenhed!)


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)