Home Non-categorized Arrangement: Mentalt kendt møder taktisk skeløjet

Arrangement: Mentalt kendt møder taktisk skeløjet

422
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Har du nogle siden tænkt på om der findes personer som har formået at springe ud i det og opføre sig som kendte allerede før de blev det, målt med virkelighedens ofte ligegyldige briller og til stor gavn for os andre? Som har taget det lille, gådefulde spring, måske midt i morgenmaden, måske efter morgenmaden, og, stående på en lille gletcher af cornflakes tænkt at de følte sig dybt enestående. Som har taget det lille spring fra solipsisme til Rorsach test. Så er du parat til at møde Gefion Paladema Takhøj. Han er en af slagsen. Fuldkommen forført af sine egne ideer.

Trænger du til lidt spændvidde? Så har du måske oplevet det at gøre dig dummere end du er bare for at se hvordan det føles. Det har aftenens anden hovedperson Tørner Turner gjort til en profession.

Det er to meget forskellige mennesker. Begge høflige. Begge blide. Og ikke bange for den vægfarve der hedder “laks”.

Sted: Fibers cafe


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)