Home Non-categorized Ny bog: Krydderurter uden mad

Ny bog: Krydderurter uden mad

456

Lad det være sagt med det samme: Med denne bog er min personlige grænse for gastronomisk fornyelse, nyskabelse og afsøgning af nye territorier for eksperimentel madlavning nået. Første kapitel, betitlet “Peber der står i luften der hvor bøffen skulle have været”, lægger stilen, hvorfor det ikke er nogen overraskelse at andet kapitel hedder “æggemaden uden dild, og hvorfor jeg blev udenrigsminister og fisker”. Det med udenrigsminister og fisker er tydeligvis løgn, for at dømme efter påklædningen på fotografiet bag på omslaget er forfatteren tydeligvis økonomiminister og stadsgartner i Hobro. I tredje kapitel er der fart på. Vi når lige akkurat at se et peberkorn før kapitlet slutter og det underlige kapitel fire starter. Kapitel fire hedder “så er der aftensmad” og består af karsefrø, en lampe der blinker hemmelighedsfuldt i tusmørket og en ligusterhæk.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.