Home Non-categorized Krølle Sikkisit afslører sit nye digt specielt for Den Anden Avis’ læsere

Krølle Sikkisit afslører sit nye digt specielt for Den Anden Avis’ læsere

483

Krølle Sikkisit, jeg vil bede dig læse op af dit seneste digt.

”Ja. Ahem…

I luften glitrer et par bakkenbarter.
De er blevet skudt ud af en kanon.
Fersken.

Sådan.”

Det kunne jeg tonse godt lide.

”Tak.”

Jeg var næsten mest vild med det sidste ord: Fersken.

”Tak.”

Jeg ville næsten ønske at digtet kun bestod af det ene ord.

”Jamen så ville jeg ikke få den sødme frem i den fersken der er tale om.”

Nej. Øh… Hvilken fersken er der tale om?


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.