Home Non-categorized Kunstmuseumudvandrer ”ikke særlig klog”

Kunstmuseumudvandrer ”ikke særlig klog”

551

En dag foran byens kunstmuseum er faktisk interessant. Man kan sidde på den hvide bænk i skyggen af en storbladet lind med uendelige kopper kaffe og iagttage velklædte horder af afslappede og nysgerrige mennesker. Det overraskende er imidlertid at der kommer flere snakkesalige typer ud, som åbent erkender at de ikke er kloge nok eller har fantasi nok til at få noget ud af udstillingerne.

Ekspert Gøff Hjallerbart:

”Det er relativt nyt at et delsegment af det segment der traditionelt har været storforbrugere af det jeg vil kalde de sikre valg indenfor kunst og brugskunst nu går rundt om kunstværkerne i fem minutter og simpelthen giver op overfor deres egen fatteevne og dermed fuldstændig uden vrede og blottet for selverkendelse forlader museet som enorme spørgsmålstegn og i stedet drikker beroligende kaffe sammen med Den Anden Avis’ journalist i de storbladede lindetræers skygge.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)