Home Non-categorized Samtalen: Bianca Lutschrøder og E. Henriksen

Samtalen: Bianca Lutschrøder og E. Henriksen

461

BL: ”Jeg arbejder på noget der er vigtigt for alle på hele kloden.”

EH: ”Jeg har øjenlågskramper.”

BL: ”Dine øjne er lukkede.”

EH: ”Det er det der er hele problemet.”

BL: ”Nu er de åbne!”

EH: ”Det kan jeg godt se.”

BL: ”Kan du se dine øjne?”

EH: ”Nej, jeg kan se dig.”

BL: ”Jeg kan se dig.”

EH: ”Det ved jeg godt.”

BL: ”Hvordan ved du det?”

EH: “Det fornemmer jeg ud fra, ikke dine øjne, men dit blik.”

BL: ”Er mine øjne ikke en fast bestanddel af mit blik?”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.