Home Non-categorized Prik Nejnåtz oplevelser med et vaskeægte foredrag

Prik Nejnåtz oplevelser med et vaskeægte foredrag

440

Jeg har glædet mig til at stille dig dette spørgsmål: Hvad oplevede du?

“Et foredrag om hyppige ledsagesymptomer ved knudeadfærd.”

Hihi. Såvidt jeg er orienteret handlede foredraget om podning af kviste på træer.

“Jo, men når det er Danner Jarkumsen der holder foredraget, så kan jeg ikke lade være med at tænke på det andet.”

Danner Jarkumsen har podet en hel del kviste i stedet for at tale om følelser.

“Ja.”

Men når dagens sidste kvist er blevet podet er Danner Jarkumser vel parat til at lave helt andre ting?

“Han hedder ikke Jarkumser, men Jarkumsen.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.