Home Non-categorized Maradjøngade trøster: “De fleste af os har fx ved en fejl sovet...

Maradjøngade trøster: “De fleste af os har fx ved en fejl sovet i vores habitjakke”

390

Nu er det noget lidt værre end en krøllet eller, i værste fald, ødelagt habitjakke, vi taler om. Hvis du vil trøste Takhøj med, at der findes nogle som har det endnu værre og vil nøjes med et tænkt eksempel, må du finde på noget som overgår det vi taler om, nemlig en mand som ikke kan klappe når han går i teatret.

“Han sidder da og klapper nu.”

Hvor?

“Se i vindretningen.”

Hvorfor?

“Takhøj sidder og klapper i vindretningen.”

Hvor?

“Der hvor vinden kommer fra.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)