Home Non-categorized Dage med Dostojevskij

Dage med Dostojevskij

471
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Dostojevskij omtales i dag ofte som en af verdenshistoriens største forfattere. Det er derfor mærkeligt det behøver at blive gentaget. Denne størrelse, som ikke i sig selv er større end andre ting, fordi den er kun et begreb, burde dog alligevel gøre et så stort indtryk på os at udsagnet ikke behøvede gentagelse, men tvært imod naglede sig fast i vores erindring som noget virkelig stort og, absolut, absolut, ikke lille og blev stående og blev stående og kløede sig på benet og blev stående og kiggede sig for og passerede vejen og ind til bageren og forelske sig i en muffin. Nej, Dostojevskif er ikke lille. Jo, måske, men Dostojevskij er stor. Hvis man er en af de, i det mindste på papiret, talrige som ofte har hørt Dostojevskij, ingeniøren, tidsskriftmanden, den geniale romanforfatter omtalt som værende stor kan det godt irritere lidt at høre det igen her og så anbefales følgende metode: Træk irritationen fra størrelsen og dividér til sidst med et, for at være helt sikker på at De oplever fryd ved at bruge regnereglerne og de pudsigheder der hører med!


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)