Home Non-categorized Forsker i røvhullitét

Forsker i røvhullitét

527

Shampoo Stiwert er forsker i røvhullitét på et univers.

Hvorfor et univers og ikke et univer-og-så-sitet?

“Der er to grunde til det.”

Dem er jeg ligeglad med, for du sender ofte ganske personlige mails ud til flere af dine familiemedlemmer, hvor du foreholder dem, at de også, dvs. ydermere, er nogle tøvhuller.

“Røvhuller.”

Tøvhuller, ja, selvfølgelig.

“Røvhuller.”

Hvorfor dette også?

“Å ja! Å ja ja ja! Det er et skægt spørgsmål! Det er fordi røvhullitét altid er en sekundær egenskab. Først og fremmest er man et prægtigt eksistentielt, elskende og elskeligt mirakel. Dernæst kan man være, altså ikke et førsteklasses, men et andenklasses røvhul.”

Er det ikke finere at være førsteklasses?

“Ikke når det handler om røvhullitét.”

Hvad er en narrøv egentlig?

“En narrøv er et kæmpe svin.”

Det er vel også en sekundær egenskab?

“Sandt nok.”

En fucking dum idiot?

“Det er lidt specielt med lige præcis en fucking dum idiot. Ifølge mine målinger og syrlige betragtninger når jeg sidder alene på kontoret er fucking dum idioti nemlig en primær egenskab. Det minder dermed lidt om pikansjosen og spaden.”

Det vil sige at et røvhul adskiller sig fra såvel pikansjosen, spaden som den fuckingde idiot ved at være et menneske først og fremmest, hvorimod de tre sidstnævnte er ligeså meget en fucking lort som de er mennesker?

“Ja.”

Er det ikke noget elendigt bavl?

“Jeg er faktisk en af de førende på mit felt. Der er tit artikler om min fantastiskhed i aviserne. Jeg er en falsk mediehelgen. Jeg indgyder ateister persondyrkende ærefrygt og teister ateisme og mere persondyrkende ærefrygt.”

Jeg kan godt lide mine arme.

“Det er ikke rimeligt det dér!”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)