Home Non-categorized Kronik i 1965: “Beatles må ikke være så glade”

Kronik i 1965: “Beatles må ikke være så glade”

333

Jeg var på vej med toget til new age kursus for folk der ikke vidste de bar nag på nogen som helst måde og som havde fundet ud af med dem selv at de bar nag på en eller anden måde, for det gør vi alle, og ville søge om tilgivelse hos Hubert og Birgitte for 4995,- før det var for sent. Da mødte jeg den gamle mand der havde skrevet to kronikker med 25 års mellemrum som vakte opsigt i visse kredse. Man sagde at disse to kronikker, på den dunklest tænkelige måde, havde ændret en masse menneskers liv til det bedre. Den første hed ”Stalin må ikke være så glad” og var fra 1940. Den næste hed ”Beatles må ikke være så glade” og var fra 1965. Han stjal min ene sko mens jeg var på toilettet.