Home Non-categorized Næsten totalt fredelig i campinglejr: “Jeg trådte på dine boksershorts!”

Næsten totalt fredelig i campinglejr: “Jeg trådte på dine boksershorts!”

381

Du trådte på din medcampists boksershorts. Hvordan reagerede han?

“Næsten totalt fredeligt.”

Hvordan vil du i øvrigt beskrive ham?

“Han er meget påvirkelig i forhold til vejret.”

Hvad sker der med ham når det regner?

“Så bliver han våd.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.