Home Non-categorized Støt projektet: Høne

Støt projektet: Høne

439

Vi har valgt at lave en høne fra bunden af, men da vi ikke ved hvordan vi laver fødderne starter vi fra oven. Vi vil gerne have dit bud på hvordan vi laver hovedet, men ”kolde kontanter” betyder bestemt også noget da vi ”er helt flade”. Når pengene indløber vil vi spise. Det bliver nok en høne, for vi kan godt lide at smovse den i os.

Kontakt Flink Pathytto, lektor i kollektiv egyptologi, hvis du giver mere end 799 kroner.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.