Home Non-categorized Europæisk kongelig i civil limer service fast til bord

Europæisk kongelig i civil limer service fast til bord

379

Besøgte man Restaurant Tøffel i torsdags og så nøje efter i det hjørne hvor der ligger en masse farvestrålende ting imellem hinanden ville man få en ægte kongekrone at se. Den tilhører kongen af Albertslund, Albert Frandsen.

Hvorfor limer De bestik, tallerken og kop fast til bordpladen mellem Deres ledsager og Dem selv?

“Det gør det yderst svært at spise.”

Det er jeg klar over.

“Så er man tvunget til at spise underligt.”

Det er forstået.

“Det vækker opsigt.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.