Home Non-categorized To slags bagværk

To slags bagværk

413

Drop det! De to slags bagværk er ikke stor konditorkunst og velsmagende familietraditionskager overfor børnelegekager lavet af grahamsmel, kokosmel og fem æg og en teskefuld vand. Bare skyd en hvid pind efter den idé.

”Det er fornuftigt at skelne mellem rigtige og legekager, det kunne man gøre, men det afhænger af humøret.”

Det er utrolig tosset det du sagde med humøret.

”Men det vi har sat os for er at skelne mellem kager der lytter og kager der ikke lytter.”

Flødeskumskager lytter.

”Det er rigtig nok, men flødeskum er ikke det vi kalder grønt.”

Hvad betyder det?

”Det betyder at vi vil lægge mærke til flødeskumskagen hvis vi sidder ude i den grønne skov.”

Fordi skoven er grøn?

”Fordi skoven er grøn?”

Må jeg låne din vest?


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.