Home Non-categorized Ole møder friheden

Ole møder friheden

318

Da jeg blev opmærksom på al Oles frihed kom det som en overraskelse at møde ham. Ytringsfrihed, liberalistisk frihed, personlig frihed. Ole repræsenterede alle de ting. Han ytrede sig. Han kørte i en rigtig flot bil. Han havde defineret alt lige fra starten af. Alt var sådan set godt nok. Særligt det med at han havde defineret alt lige fra starten af. Jeg havde forventet at møde ”en skide liberalist”. Men jeg lærte en del. Det er jo dem der har fået al guldet. Alle verdens glæder også. Den slags kan jeg godt blive glad i låget af. Men da jeg så mødte ham må jeg godt nok sige at han var en lidt tomhjernet type.

Han var tilfreds med at sidde og tale om spartegnet.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)