Home Non-categorized Dagens digt: Den sommer, du troede du havde fået ”fugleinfluenza”

Dagens digt: Den sommer, du troede du havde fået ”fugleinfluenza”

375

Den sommer, du troede du havde fået ”fugleinfluenza”
sad jeg og skrev en mail,
jeg trak på skuldrene,
Norbine fortalte at hun ikke kunne lide Norbissimo,
jeg lagde mærke til hvert et ord.

Den sommer, du troede du havde fået ”kræft”
sad jeg og skrev en mail,
jeg trak på skuldrene,
Naffa fortalte at han ikke kunne lide Napukka,
jeg lagde mærke til hvert et ord.

Jeg genlæste mailen
og trykkede på send
i nærheden af et æbletræ.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)