Home Non-categorized Hvad vi mænd taler om når vi pisser

Hvad vi mænd taler om når vi pisser

378

Korrektioner er, foruden oplevelser, det eneste der kan få os til at vælge rigtigt på tilværelsens veje.

Du glemte inspirationer, vejledning, sund fornuft og det at blive lyttet til.

Jamen det var skam med vilje.

Det var en lidt fjollet vilje.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.