Home Non-categorized Morsomme tanker om supercomputeren

Morsomme tanker om supercomputeren

377

Når en computer der er 1000 gange mere intelligent end jeg får adgang til omfordelingspolitikken trykker jeg på like. Hvis den så trykker på nuke så vil jeg ærgre mig til min dødsdag, som så bliver samme dag.

En sådan computer vil ikke kunne manipulere med det faktum at ingen af os ved særlig meget. Fx om hvor vi kommer fra eller hvor jeg har forlagt mine morgensko.

Det vil være muligt at fremlægge en liste af ting vi som mennesker går med til for computeren. Ellers vil vi slukke for den. Hvis den da ikke for inden byder ind med en invitation til et attraktivt rejsemål.

En superdupercomputer vil af de grunde jeg har anført, (hov, jeg har glemt at anføre grundene!), ikke være sådan en ting som Hitlertyper rider igennem storm og regn for at finde først. Desuden vil hestenes forbund nok gøre indsigelser og lade sig inspirere af stædige æsler.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.