Home Non-categorized Børsterbooms noveller er fantastiske, men de handler desværre mest om det at...

Børsterbooms noveller er fantastiske, men de handler desværre mest om det at børste

286

Efter at koret ”De indviklede opvækstvilkår” havde sunget fint satte vi os spændt på stolene. De var nemlig lavet af gummi, men mest af plastik. Noveller er som små romaner. Det skal jeg love for.

Der bliver børstet, der bliver skrubbet. Det er ikke småting man kan udrette med en børste. Man kan fx børste af. Det vil jeg tænke var rimeligt Børsterboom havde gjort, for novellerne handler som sagt kun om det at børste.

Jeg vil ikke sige jeg beundrer disse børstninge. Jeg vil sige jeg er tilfreds med dem. Jeg er tilfreds med Børsterboom.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.