Home Non-categorized Verden er bygget af fif

Verden er bygget af fif

326

Vejen er lang og kringlet. Ting tager tid. Den tidsånd du som skrivende subjekt er indkastet i er desværre grå, såvel den nuværende, tiden sådan cirka nu, som den lidt større kulturelle tidsramme du og jeg lever og agerer indenfor. Vi er så godt som alle meget ensomme lutheranere.

Nu kommer overraskelsen. Verden er bygget af fif.

Verden er bygget af fif. Fif er. Fif kan synes lidt luftige hi hi men socialt set er de meget vigtige og nyttige redskaber til det gode liv. Ofte er de indpakket i helt almindelig snak frem og tilbage. Det er meget mærkeligt med de fif.

Med det verdensbillede bliver første skridt på vejen til sort latter uden personnævnelse mere tydelig.

Første skridt er at træde ind i junglen. Og i den følgende dialog skal vi se om vi kan få øje på et fif:

“Men din mand er en svag personvurdør.”

“En svag personvurdør. En svag personvurdør.”

“Ja. En svag personvurdør.”

“Hvis min mand er en svag personvurdør så er din mand en forsumpet monokel.”

“Jeg kender ham bedre end dig. Han er en Obamaagtig syrling.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)