Home Non-categorized Spørg Den Anden Avis: “Må jeg gerne få hundegalskab og blive stoppet...

Spørg Den Anden Avis: “Må jeg gerne få hundegalskab og blive stoppet ind i et bur?”

312

Student Troels Vækkula spørger:

“Må jeg gerne få hundegalskab og blive stoppet ind i et bur?”

Lektor og centerleder Tage Vaf svarer:

“Kære Troels,

Du må hjertens gerne få en rabiesindsprøjtning i et bur hvorefter lægen løber ud hurtigere end remmer og tøj kan holde, men du må ikke bide vores sekretær Kitten Lohale for hende jagter jeg rundt og rundt på væddeløbsbanen om lørdagen. Jeg synes hun er så kærlig.
Jeg vil også være kærlig imod dig, for jeg er din dansklærer og i den egenskab det eneste menneske du kender. Jeg har lært dig om Torben Salling Rasmussens sopperomaner og Gry Harpvad Barders sommerdigte hvor man kan se det meste af hendes bryster.

Jeg synes din lyst eller tilbøjelighed til således at bevæge dig ind på de voksnes domæne, hvor det hele handler om vildskab, rigtig vildskab hvor man simpelthen boller boller boller er sund og næsten-bollende. Der er fart over feltet.

Jeg takker også varmt for din venlighed igår da jeg ringede til dig klokken to om natten og skreg ind i dit øre. Voksenlivet kan nogen gange være lettere at bære når vi skriger det hele ud og lader de bredeste skuldre bære det tunge læs. Hele min familie skriger og bærer hinanden. Det får vi meget tid til at gå med.

Med venlig hilsen

Tage”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)