Home Non-categorized Interviewdippedutten talte bare med sig selv

Interviewdippedutten talte bare med sig selv

266

Hvad tænker du på?

“Nå jeg stod bare og rationaliserede i al almindelighed.”

Du skulle have åbnet munden.

“Det er rigtigt.”

Rigtigt?

“Det jeg tænkte var rigtigt.”

Hvilket ikke kan overraske. Så meget desto større grund til at åbne munden når du tænker fornuftige tanker. Min farfars farfars far sagde altid at vi skal å-å-åbne munden når en sammenhængende tanke falder os ind.

“Han var en fornuftig mand.”

Å-å-åbne.

“Det rimer.”

Å-å-åbne.

“Klangen er flot.”

Haha. Din sandhedslængsel sætter sine spor.

“Hvordan at forstå?”

Nu har jeg igen sagt til mig selv hvad jeg altid siger, men jeg finder at jeg er et dårligt publikum for netop den type betragtninger.

“Det lyder som om du har indkredset et problem.”

Ja, det lyder næsten sådan. I hvert fald ud fra hvad jeg siger.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)