Home Non-categorized Af de Maradjøngadeske monologer: De forladte trommestikker

Af de Maradjøngadeske monologer: De forladte trommestikker

311

Bum, bummelum bummelum. Alle kender vi lyden af en tromme. Ellers ville det da også være underligt. Vi ville blive temmelig overraskede hvis vi hørte lyden uden at vide at der var noget der hed en tromme. Næh. Uden at kunne forbinde de to ting. Næh. Uden at kende en tromme.

Ak ja! Men hvem kender lyden af trommestikker, vel. Nå jo tik-tik, men altså, bum-bummelum, nu skal vi ikke komme for godt igang. Jeg taler nemlig om to trommestikker uden tromme og det er godt tænkt for det er analogien på evner der ikke bliver brugt og det er noget skidt. Noget rigtigt hø.

Og vi skal ikke alle bruge vores evner på samme måde, ikke-nikke-nartur. Nartur? Den er go. Den låner jeg til en lille vits.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)