Home Non-categorized Hvem skrev bogen?

Hvem skrev bogen?

342

Vi kender alle historien om den unge læge der flytter til Gibraltar med hustruen og bliver angrebet af en chokoladekage en dag han er i færd med at veje sine bukser. Men hvem har skrevet bogen? Forfatteren Maradjøngade forsøger at give et forsigtigt svar.

“Mit bud er at det er Brando Dalfrøcies som har skrevet bogen.”

Fedt! Fedt fedt fedt!

”Han har sat sig på sin røv og, du ved, skrevet lortet.”

Ja, jeg er fuldstændig med på hvad du mener.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)