Home Non-categorized Spolér dit mest kedelige par sko med et fjersæt

Spolér dit mest kedelige par sko med et fjersæt

326
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Fjersættet består af 20 fjer i højeste kvalitet med 60 medfølgende fjerpinde samt et Den Anden Avis logo til hver skosnude og en tube to-komponent kontaktlim. Montering: Fjerpindene monteres som små trefødder, kendt fra bålsteder uden for civilisationen, direkte på skoene i passende afstand. Efter endt tørring limes én fjer fast i spidsen for hver trefod. Fjerskoene bæres under absolut pænt stangtøj.

Pris: Prisen på fjer, kontaktlim, logo, fjerpinde, gennemsigtig plastikpose, én fjerpindeelastik og forsendelse i en kedelig men ren og neutral hvid A6-kuvert.

Jeg er ikke klar over symbolikken på nuværende tidspunkt.

Henv.: Morten, mortenhh@gmail.com


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)