Home Non-categorized Forordning vedrørende tidsglæde

Forordning vedrørende tidsglæde

264
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Kære venner i Danmark,

Når I føler tidsglæden, glæden ved tid, da må jeg sige at I skal opfinde mindst to mærkedage. I må lade jer overvælde. Send dem ud og jeres venner vil skrive vedtaget i en sms. Når tidsglæden, der er fasebestemt, ophører, skal I passivt meddele det til de samme venner for da er mærkedagene for altid destrueret og sådan skal det være. Men giv alligevel jeres venner mulighed for at huske dem. I lyset af de betragtninger er det kommet for en dag at tidsglæden er en del af livets tosserier. Den 18. januar er Bikkus Dag og 14. november er Talimatdag.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)