Home Non-categorized Ægte Ole lidt bange

Ægte Ole lidt bange

320

Det kan være Ægte Ole ikke har forstået livet i dets fulde perspektiv. Livsuduelig? Tror jeg ikke. Han er imponerende. Smuk. Hans kropssprog vinder folk for ham. Noget rørende. Noget dele-sig-selv ud bag kutten. Kutten tager han af. Stangtøj. Vi rækker ud efter glasset samtidig. Har vi kun købt én øl?

”Jeg fangede engang en sæl i den lille sø foran Pentagon.”

Jeg ved ikke om jeg skal grine. Det skal jeg. Min latter er dårligt timet. Den kommer lige fra hjertet.

Hihi.

”Haha.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.