Home Non-categorized Stemning på læsesalen

Stemning på læsesalen

252
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

To bjørne sidder ensomme på universitetets læsesal i Hull uden at være i stand til at forstå bøgerne. De er kommet op fra Canada og Københavns Zoo fordi en filosofikus har ladet sig sænke ned i en 1000 kilometer dyb skakt. Diameter: 40 meter. Overlevelsesprocent: 10. Billetpris: 610 kroner. Der er mulighed for at købe fadøl, popcorn og legetøj i pausen. Sørg selv for vasketøjet. Bjørnene kender ikke hinanden. Bibliotekaren gemmer sig bag gardinet og prøver at regne det hele ud. Så lyder et flerstemmigt latterbrøl. Bjørnenes blikke mødes: Hvad silen var det?


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)