Home Non-categorized Dalfrøcies: På trods af gode resultater har jeg for øjeblikket mistet lidt...

Dalfrøcies: På trods af gode resultater har jeg for øjeblikket mistet lidt af troen på at jeg kan opmuntre folk via mit gode udseende

332

Rosinlunden fik sit navn dengang det lille barn I. Barn fandt en rosin i græsset. De voksne så rosinen før det var for sent og hejste et flag med påskriften Symle Symle Hetsov. Hvis De tror at de voksne i kraft af denne handling var sådan nogen fantasiløse, tørre, snork-sovende voksne er der bestemt tale om en fejl, selvom jeg indrømmer at initiativet med flaget var lidt ved siden af. Disse voksne havde jordforbindelse og god forståelse for barneverdenen. De var faktisk endnu mere legendariske end børnene og så var de højere og langt mere interessante. Men det var I. Barn ligeglad med. En skønne dag var magtbalancen mellem børnegruppen og forældregruppen i Rosinlunden så ved at tippe. De voksne sad som sædvanlig og udvekslede forskellige synspunkter da Dalfrøcies sagde sådan om I. Barn, hans datter:

“Det ordentlige er nogen gange for koldt. Det har vi brug for hele tiden at blive mindet om. Det kan min datter i kraft af sin empatiske karakter. Det er et arbejde og det er det arbejde jeg håber hun får.”

Der blev stille.

Var der tale om et kreativt job?

Hvorfor kunne han ikke bare have sagt kreativ, så var alle blevet beroligede.

Men den der beroligede dem var I. Barn der stod inde i en busk og hylede som en hyæne.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)