Home Non-categorized Ny bog: Jill, Jack og Djil

Ny bog: Jill, Jack og Djil

140

Tre teenagere, Jill, Jack og Djil finder et øje i et bilvrag og bringer det til øjenlægen Rogers P. Madut som kan en masse underlige historier. Han får dog ikke lejlighed til at fortælle dem, fordi Jill hele tiden får hikke. Da Djil, jeg-fortælleren, gnider sig i øjnene står de på tre måtter af bast under en motorvejsbro og Jack er forsvundet. Forfatteren har indkøbt to genstande der skal hjælpe dem i deres søgen efter Jack: en spatel og et kort der i detaljer angiver hvor han er. Men de må kun vælge en ting. I den heftige korporlige kamp om hvilken genstand de skal vælge får Rogers flået sin kittel i stykker og det afsløres at han i virkeligheden er en løve. Han lover ikke at spise kortet og tager de to tøser med på ryggen.