Home Non-categorized Skakkes Tobaksforretning

Skakkes Tobaksforretning

154

I Kina foregår der mangt og meget. Ligesom i Skakkes Tobaksforretning på Pennsylvaniavej 4 i Tarm. Hver tobaksæske og hver flaske har øjne så de kan se, registrere og intellektualisere. Og så har de munde så de kan synge flerstemmigt ind i nakken på tobakshandler Skaade. Væg-til-væg tæppet har en masse fantasidyr som Skaade lavede dengang han havde fantasi. På det ligger katten Bertram. Den ved tilsyneladende alt for den gider ikke engang åbne øjnene da en ny kunde træder indenfor i en sky af dejlige dufte. Faktisk er den død af kedsomhed for et par timer siden. Skaade får et chok da han ser den 55årige kvinde. Er man single og mand og totalt blottet for fantasi må en sådan kvinde gøre indtryk. Hun ligner jeg ved ikke hvad. Skaade triller den døde kat hen foran hende og råber til den for at indlede en samtale. Men da han træder frem bag skranken har han glemt at han ikke har bukser på. Men hun beroliger ham ved at omfavne ham meget stille og ae ham mens hun lytter til hans åndedræt. Tobakshandleren der er 18 år gammel spærrer øjnene op og begynder at flå i et zinkhåndtag mellem reolerne. Det er Det Store Håndtag som er direkte forbundet til Donald Trumps lilletå via en snor. Hun mumler lidt for sig selv og begynder at pakke indkøbsposerne ud og stille på plads.

/* I anledning af mit rygestop den 10. september 2017. -mhh */