Home Non-categorized Nidgers dilemma

Nidgers dilemma

124

Engang imellem ligger der to træstykker på en strand inden for gå-, tale- og se-afstand, men lige meget hjælper det, for træ kan hverken gå, tale eller se. Men her er tålmodighed afgørende. Fantasi også. Ja, faktisk er der dem der vil hævde at fantasi i denne situation er et bedre kort at spille end tålmodighed. Man kan også bare vælge at gå videre. Men se hvordan det gik dobbelttræstykkeopleveren Tefu Rabat. Han fik, for de læsere der har glemt episoden (“episode”. Underligt ord. Umiskendeligt græsk.) en dambrik mellem tæerne.

Dobbelttræstykkeoplevelser er der skrevet mange bøger om. Fordi hvad? Fordi de er så vanskelige at bemærke for det utrænede øje. Prøv at lægge mærke til forekomster af to træstykker næste gang du går på stranden. Der er ikke nogen dybere videnskab i at puffe to træstykker nær hinanden med indersiden af håndfladerne og så løfte dem op samtidig. Du har jo to hænder din fedthjerne.