Home Non-categorized Fremmed kastede ni flaskeposter ud fra færge og måske den tiende

Fremmed kastede ni flaskeposter ud fra færge og måske den tiende

247

Hvad er mere fremmed end en fyr i pænt stangtøj der, tavs og bevidnet af en hel flok, af al sin manddomskraft kyler flaskeposter ud fra en færge og holder den tiende frem? Men der findes virkelig mandetyper, for vi mænd interesserer os for den slags, som i netop den situation formår at overliste den mystiske kyler og stjæle flaskeposten og løbe ind af glasdøren fulgt af en hel hale af passagerer.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 12/30 = 4,00 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.