Home Non-categorized Sandheden om Harnødv Depp blæser i vinden

Sandheden om Harnødv Depp blæser i vinden

272

Harnødv Depp har folk gående rundt inde i sin bevidsthed. Indbildt menneskeforstand sætter ham i stand til at kategorisere såvel virkelige som opdigtede mennesker i hvad han forstår som sin pragmatiske, lodret eksekverende fantasi. (Lodret eksekverende betyder nævenyttig. Red.) Ensomhed og kynisme følges dermed ad i denne fyrs indre verden. I virkeligheden er det enormt synd for ham, for hans sociale kompetencer er så små. Abelone Wijfstrand er hende der har ondt af ham.

“Jeg sørger for han kommer lidt ud.”

Hans sociale kompetencer virkede ikke begrænsede på mig.

“Det er fordi han er i træning.”

Men han var noget af det mest morsomme og åbne.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)