Home Non-categorized Brando Dalfrøcies ævler lidt i den her

Brando Dalfrøcies ævler lidt i den her

342

Han kunne sige vemodige ting som Alle dyrearter ved hvad det vil sige når det begynder at regne – undtagen fiskene. Det fik mig til at tænke. Primært over fisk. Ja. Den næste gang jeg stod på stranden tænkte jeg på gamle Keo W Maradjøngade. Ophavsmanden til disse viise tingelater. På om de kære små sølvfarvede, våde, øjenlågsfrie, svømmende kræ ville nappe mig i tæerne hvis jeg soppede og hvorfor. Der kunne være så mange grunde. Jeg sparkede til en sten og bemærkede noget tang mens jeg ensomt, majestætisk og ret højtideligt traskede mod nord.

På stranden sad en mand.

Jeg lod som ingenting.

Da jeg havde passeret ham hørte jeg pludselig et klak og drejede mig lynsnart omkring i sandet mens jeg rutinemæssigt trak pistolen frem af jakken. Jeg var kommet til at trække kuglepennen i stedet for og rettede fejlen mens jeg på et øjeblik konstaterede at manden, denne sympatiske, vindede personlighed var blevet angrebet af en hundestejle.

Vi græd den aften så tårerne trillede. Græd over verden. Græd af lykke. Græd fordi vi var blevet trådt på. Men primært græd vi over den massive fattigdom i Danmark.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.