Home Non-categorized God til at løbe rundt

God til at løbe rundt

271

Indenfor

Det utrolige ved livet… set gennem… hvad?

Mm?

Hvad?

Set gennem hvad?

Det ved jeg ikke rigtig. Det er som om vi næsten altid ser det utrolige ved livet igennem et eller andet. Derfor kunne vi måske passende bruge en smule tid på at se lidt på hvad det er vi ser igennem.

Vi ser vel igennem en slags sort monokel?

Ikke nødvendigvis.

Ikke?

Når vi står med benene solidt plantet i en bæk har vi det godt.

Ikke nødvendigvis. Jeg tager altid det der vi ser igennem med mig når jeg stiller mig i bækken.

Stiller dig i bækken. Stiller dig i bækken. Hvad er det for noget vrøvl??

Nej, jeg lyver ikke. Jeg tager det med, det dersens man ser igennem når man virkelig ser livets mirakel. Samvittighedsfuldt og forsigtigt tager jeg det med.

Men nu ved vi altså ikke præcist hvad det er vi tager med. Skal vi så ikke lade være med at prale.

Det kan vi godt.

Hvad?

Det kan vi godt.

Udenfor

Har du husket det dér du ved nok?

Jeg har husket et løg.

Det var dog en underlig madpakke.

Hvad?

Det var dog en underlig madpakke.

Det var ikke en madpakke.

Hvad?

Det var et løg.

Redaktøren: Sig mig hvad silen laver I to her ude i skoven når I skal skrive til The Other Newspaper om livets mirakel?

Vi prøver at finde ud af hvad man ser igennem når man ser livets mirakel.

Redaktøren: Jamen så bare se videre.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)