Home Non-categorized Finn Brægelykke samler på levende dyr

Finn Brægelykke samler på levende dyr

310

De står side om side i den lille fold og ser lidt perplekse ud. Han har tydeligvis været ligeglad med at finde en mage til de mange dyr. En elg står således mellem to vidt forskellige ulmere. Men lidt længere henne i geleddet står der faktisk en anden elg.

Hvorfor står du ikke sammen med din artsfælde?

”Det synes jeg er en racistisk bemærkning. Det er ikke sikkert vi har noget tilfælles bare fordi vi er elge. Jeg har det godt med det lille pindsvin og falken.”

Jamen jeg vil ikke bryde ind i jeres venskab.

”Det synes jeg er plat sagt. Du kan ikke bryde ind i et venskab bare fordi du tilhører en overlegen art.”

Jeg kan da lænke dig og lave dig om til elggryde.

”Rolig nu.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)