Home Non-categorized Mat og målløs: En karakter ud af det blå

Mat og målløs: En karakter ud af det blå

237

Hvorfor er Korus Maradjøngade mat og målløs på billedet? Fordi han er en karakter ud af det blå.

Hvorfor er du mat og målløs på billedet?

”Jeg ved det faktisk ikke.”

Dårlig dag?

”Vil jeg tro.”

Vil du låne to aber?

”Ja.”

Shh. Nu kommer hendes majestæt.

”Hun er mat og målløs.”

Det er altså en projektion. Det er dig der er mat og målløs.

”Ja.”

Hver gang han gør noget godt pifter fister. Samtidig skal der sørges for at selvtvivlen er på plads.

Har du styr på selvtvivlen i dag?

”Ja.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 11 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 11/31 = 3,55 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.