Home Non-categorized Digt: Ved Irmelings Bøge

Digt: Ved Irmelings Bøge

356

Ved Irmelings Bøge der står et hus
Det er temlig lille og sølle
Ved muren ligger en lænkehund
Den har lige lavet en pølle

Der er mange byer i verden ud
Der rummer en snoet fjeder
Fx ved mosen i Padborg Sogn
Jeg husker ej mer hvad den hedder

Men mit digt det handler om alt der er
Og ikke om mose og pladder
Hvis du lærer dets herlige vers udenad
Er du med på den seneste sladder


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: September. Der er 13 dage tilbage af måneden som har 30 dage. Det koster derfor 10 * 13/30 = 4,33 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det.