Home Non-categorized Anekdote om kogende vand

Anekdote om kogende vand

250

Det kogende vand står i forgrunden. Bagved foregår en kropsperformance hvor elleve nøgne mænd står skulder ved skulder ordnet efter højde således at den højeste står yderst til venstre set fra beskueren. Deres formuer er sådan at den højeste er den rigeste, han ejer mere end 100 millioner og den laveste ejer kun en rød ballon som han holder. Det om formuerne kan man læse på et blåt skilt. Den rigestes pik er helt erigeret og erektionerne falder lidt for hver mand helt ned til den lavestes pik som er helt slap. De bliver suget tilbage med 2000 kilometer i timen mens performancen står på for at tilføje lidt ekstra krydderi og effekter. Den mellemste deltager kun halvfrivilligt, det er nemlig hans kæreste der er kunstneren, men ikke desto mindre foretager han, som den eneste, små dansetrin på stedet, tilsyneladende opildnet og lidt for grebet af stemningen. De andre holder masken til perfektion og udstråler både disciplin og en næsten umenneskelig koncentration som gør at man virkelig kan nyde det i dets helhed. Så sprænger ballonen og vandet er i kog. Vupti!


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)Pris per artikel-læsning: 1 krone. Den første er gratis. Pris per måned: 10 kroner. Indeværende måned er: Oktober. Der er 12 dage tilbage af måneden som har 31 dage. Det koster derfor 10 * 12/31 = 3,87 kroner at læse med i resten af denne måned. Tak, fordi du selv holder styr på det. Du kan rekvirere et regnskab over dine indbetalinger til højre ved at indtaste dit telefonnummer.